به گزارش «نماینده»،در این بین فائزه دختر کوچک علی اکبر هاشمی رفسنجانی بیشترین فعالیت را بر عهده گرفته است. در شرایطی که مهدی دوران محکومیتش را می گذارند؛ فائزه در کنار برادرش محسن بیشترین فعالیت را در خانواده بر عهده دارند. پدر خانواده این روزها مشغول دیدارهای مستمر است.
یشتر سخنانش در این دیدارها نیز به چند سال قبل و دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد باز می گردد. گویی پدر هنوز موفق نشده است زخم های برجای مانده از سخنان رییس دولت دهم در نقد ثروت اندوزی این خانواده را التیام بخشد به همین جهت یک روز دولت قبل را به مرز هاری تشبیه می کند و روز دیگر عملکرد آنها را ضد آرمانهای نظام.
اما فرزندان فعالیت به روزتری دارند. آنها علاوه بر زمینه سازی برای ورود پدر به مجلس خبرگان رهبری در تلاشند تا شرایط برای ورود محسن هاشمی به مجلس را نیز فراهم کنند.
یاسر به عنوان فرزند کوچک خانواده مسیر سکوت و فعالیت اقتصادی را به تاسی از مهدی در پیش گرفته است. فائزه رنگ و بوی سیاسی کاری را از دست نمی دهد و حیات و ممات خود را به سهمش در سیاست ایران گره زده است. فاطمه یار مادر و همنشین اوست و در نامه نویسی های مادر، او را همراهی می کند. اما محسن به عنوان فرزند ارشد، و بعد از شکست در انتخابات شهرداری تهران، اندکی پخته تر عمل می کند و بی گدار به آب نمی زند.
فائزه قربانی خانواده می شود
فائزه در عرصه سیاسی فعالیت هایش را افزایش داده است. یک روز با رسانه های برون مرزی مصاحبه می کند و قوه قضائیه را در مظان اتهام قرار می دهد و روز دیگر در رسانه های زنجیره ای داخل از ضعف زنان در مشارکت های اجتماعی و سیاسی گله مند است.
فائزه یک تئوری را به خوبی می داند و آن دیالوگ ابن زیاد در فیلم مختار نامه است "در جنگ شهری نیمی از لشکریان، زنان هستند". او انتخابات در ایران را اینگونه می نگرد به همین دلیل سرمایه گذاری خود را بیشتر بر روی جنبش های زنان انجام می دهد. در سال ۸۸ نیز همین رفتار را در اختشاشات بعد از انتخابات در پیش گرفت.
او به خوبی می داند که به دلیل محکومیتش نمی تواند تایید صلاحیت شورای نگهبان را داشته باشد اما برای حضور در انتخابات خود را آماده می کند اما با چه سناریویی؟
با زندانی شدن مهدی هاشمی مظلومیت نمایی خانواده آغاز شد. نامه عفت مرعشی به محسنی اژه ای نیز از همین رو است تا القا کند که مهدی بی گناه زندانی شده است. فائزه نیز به نظر می رسد برای عدم تایید صلاحیت از سوی شورای نگهبان برنامه ریزی کرده است به طوری که شورای نگهبان با رد صلاحیت وی حداقل تایید صلاحیت محسن را انجام دهد و بعد از آن با تکیه بر جنبش زنان، برای محسن کرسی در مجلس فراهم کند.
در صورتی که شورای نگهبان ایستادگی کرده و عدم احراز صلاحیت برای محسن هاشمی اعلام کند در آن صورت این سناریو به یاری پدر می شتابد و مظلومیت مهدی در کنار رد صلاحیت فائزه و محسن را پیراهن عثمان کرده و برای پدر رای خریداری می کند.
با این روش فائزه بار دیگر خود را قربانی خانواده می کند؛ خانواده ای که چندین سال است به دلیل جاه طلبی های او قربانی شده اند. سخنان اخیر همفکران هاشمی در خصوص تایید صلاحیت ها و ابراز نگرانی آنها درباره نوع نظارت شورای نگهبان، گویا آغاز همین جریان مظلوم نمایی است.
نظر شما